Οι 3 προτεραιότητές μου για shopping ξανά!

  Νιώθουμε ευτυχείς που έφθασε η στιγμή να ψωνίσουμε σε πιο φυσιολογικές συνθήκες… Βαρεθήκαμε τόσο καιρό τις αργοπορίες και τις καθυστερήσεις σε ό,τι είχαμε παραγγείλει. Το μόνο που χρειάζεται τώρα να προσέξουμε είναι να τηρήσουμε με ασφάλεια τα μέτρα προστασίας για να μην βρεθούμε πάλι στο ίδιο σημείο. Τι θα ψωνίσουμε τώρα είναι ένα καλό ερώτημα…Προσωπικά θα αρχίσω από τα υποδήματα και τον ρουχισμό για να καλύψω τις ανάγκες των παιδιών μου, που περίμενα υπομονετικά να έρθει η ώρα να μπορέσουμε να δοκιμάσουμε φόρμες και αθλητικά χωρίς να κάνουμε λάθος μέσω παραγγελίας. Επόμενη στάση θα κάνουμε στα βιβλιοπωλεία για να εφοδιαστούμε ξανά με περισσότερες περιπέτειες και … Τέλος σίγουρα θα καλλωπιστούμε στο κομμωτήριο μας γιατί δεν ξέρω πόσο θα κρατηθούν ανοιχτά. Νιώθω πως εδώ παίζεται σίγουρα το παιχνίδι της Ρωσικής ρουλέτας.

Φοράμε τις μάσκες μας λοιπόν και ξεκινάμε;

Nike φόρμες και αθλητικά

Τώρα που τα σχολεία είναι ανοιχτά εμφανίζεται ξανά το «πρόβλημα της φόρμας». Χρειαζόμαστε πάντα ανανέωση διότι σχίζονται με το παραμικρό. Φόρμες βαμβακερές ή πλεκτές που θα κρατήσουν ζεστό το σώμα και θα αντέξουν στον χρόνο και την ταλαιπωρία! Βέβαια την ίδια κατάληξη έχουν και τα παπούτσια, είτε έχουμε πρόωρη ανάπτυξη είτε τρυπάνε χωρίς ημερομηνία λήξης. Αθλητικά σαφώς για τρέξιμο αφού αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος.

Βιβλιοπωλείο Πολιτεία

Δεν έχω άλλη λέξη να πω από το σας αγαπώ! Ότι και αν κάνω εκεί καταλήγω.. Σαφώς είμαστε βιβλιοφάγοι και ο χρόνος τον τελευταίο καιρό είχε σταματήσει, επενδύουμε σε όσα περισσότερα βιβλία. Είτε παιδικά είτε ενηλίκων βρίσκω πάντα ότι χρειάζομαι χωρίς δυσκολία και νιώθω πανευτυχείς με τις καταπληκτικές προσφορές του.

Tonic hairstyling

 Τον τελευταίο καιρό μου έχει έρθει μια τρελή ιδέα στο να αλλάξω το χρώμα μου των μαλλιών μου και να γίνω ξανθιά, μάλλον συνέβαλλε και η καραντίνα σε αυτό. Περιμένω με ανυπομονησία να δω τι θα μου προτείνουν ο Μάνος και ο Ανδρέας για να υπάρχει επιτυχία και ισορροπία με την προσωπικότητα μου. Ειδικοί που εμπιστεύομαι τουλάχιστον δεκαπέντε χρόνια. Ο καλλωπισμός είναι το boosterπου χρειάζομαι αυτή την στιγμή μιας και ο καιρός ανεξάρτητα των συνθηκών αποφάσισε να μας παγώσει!

Βάλτε τις προτεραιότητες σας… και να συνεχίζετε να προσέχετε. Για να παραμείνουμε ασφαλείς!

Photo credits: @biancarenee/ unsplash

You may also like