ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΒΑΜΠΙΡ, ΑΠΟ ΤΗ NATHALIE ROGERS

Πριν από λίγες μέρες μιλήσαμε για τα ενεργειακά vampires, για το ποιά είναι τα χαρακτηριστικά τους, πώς τα αναγνωρίζουμε. Τώρα ήρθε η ώρα, η Nahalie Rogers, να μας γράψει για το πώς να προστατευτούμε είτε με τις ενεργειακές πέτρες που υπάρχουν είτε με τους τρόπους που μας προτείνει.

Η προστασία του εαυτού σας από τους ενεργειακούς βρικόλακες είναι ζωτικής σημασίας, καθώς η αρνητική επιρροή τους μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην πνευματική και συναισθηματική σας ευημερία. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για να προστατευτείτε από τους ενεργειακούς βρικόλακες:

Θέστε όρια: Είναι σημαντικό να θέτετε όρια με τους ενεργειακούς βρικόλακες. Ενημερώστε τους για το ποιες συμπεριφορές είναι αποδεκτές και ποιες όχι. Να είστε σταθεροί και διεκδικητικοί και μη φοβάστε να πείτε όχι!

Εφαρμόστε την αυτοφροντίδα (self-care):

Η φροντίδα του εαυτού σας είναι απαραίτητη όταν έχετε να κάνετε με ενεργειακούς βρικόλακες. Κοιμηθείτε αρκετά, ασκηθείτε τακτικά και ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας δίνουν χαρά.

Περιβάλλετε τον εαυτό σας με θετικούς ανθρώπους: Περιβάλλετε τον εαυτό σας με ανθρώπους που σας ανεβάζουν και σας δίνουν ενέργεια. Οι θετικοί άνθρωποι μπορούν να βοηθήσουν στην εξισορρόπηση της αρνητικής επιρροής των ενεργειακών βρικολάκων.

Χρησιμοποιήστε προστατευτικούς κρυστάλλους: Ορισμένοι κρύσταλλοι πιστεύεται ότι προσφέρουν προστασία από τους ενεργειακούς βρικόλακες. Η Μαύρη Τουρμαλίνη , ο Αμέθυστος και ο Αιματίτης είναι γνωστοί για τις προστατευτικές τους ιδιότητες και μπορούν να βοηθήσουν στην εκτροπή της αρνητικής ενέργειας.

Ποιοι κρύσταλλοι είναι οι καλύτεροι για την προστασία από τα ενεργειακά βαμπίρ;

Mαύρος Oψιδιανός (Black Οbsidian): Ο Mαύρος Oψιδιανός είναι μια ισχυρή προστατευτική πέτρα ψυχικής προστασίας.  Η σκοτεινή, αντανακλαστική επιφάνειά του θεωρείται ότι απορροφά και μετασχηματίζει την αρνητική ενέργεια, εμποδίζοντάς την να επηρεάσει το άτομο. Μπορεί επίσης να βοηθήσει τα άτομα να απελευθερώσουν αρνητική ενέργεια και συναισθήματα, γεγονός που μπορεί να μειώσει περαιτέρω τον αντίκτυπο της αρνητικής ενέργειας στη ζωή τους. Μεταφέροντας ή φορώντας μαύρο οψιδιανό, τα άτομα μπορούν να δημιουργήσουν ένα προστατευτικό φράγμα γύρω από τον εαυτό τους και τα ενεργειακά τους πεδία, προάγοντας την αίσθηση ασφάλειας και ευημερίας.

Αμέθυστος (Amethyst) : Ο Αμέθυστος είναι μια ηρεμιστική πέτρα που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του άγχους και να προωθήσει τη θετική ροή ενέργειας. Είναι επίσης ένας εξαιρετικός λίθος για την προστασία από την αρνητική ενέργεια. Ο Αμέθυστος βοηθά στη μετατροπή της αρνητικής ενέργειας σε θετική, δημιουργώντας μια προστατευτική ροή ενέργειας γύρω σας.

Αιματίτης (Hematite) : Ο Αιματίτης είναι μια πέτρα γείωσης που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία από την αρνητική ενέργεια και να προωθήσει τη θετική ροή ενέργειας. Είναι μια εξαιρετική πέτρα για την αντιμετώπιση των ενεργειακών βρικολάκων, καθώς βοηθά στην απορρόφηση της αρνητικής ενέργειας, εμποδίζοντάς τους να αποστραγγίζουν την ενέργειά σας.

Κιτρίνης (Citrine) : Ο Κιτρίνης είναι μια πέτρα που μπορεί να βοηθήσει στην προώθηση της θετικής ενέργειας και στην προστασία από την αρνητική ενέργεια. Είναι μια εξαιρετική πέτρα για την αντιμετώπιση των ενεργειακών βρικολάκων, καθώς βοηθά στην εξουδετέρωση της αρνητικής ενέργειας και στη δημιουργία μιας προστατευτικής ασπίδας γύρω σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τους κρυστάλλους για προστασία από τα ενεργειακά βαμπίρ;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τους κρυστάλλους για προστασία από τους ενεργειακούς βρικόλακες. Ακολουθούν μερικοί από αυτούς:

*Μεταφέρετε τον κρύσταλλο μαζί σας:

Ένας από τους απλούστερους τρόπους για να χρησιμοποιήσετε τους κρυστάλλους για προστασία από τους ενεργειακούς βρικόλακες είναι να τους έχετε μαζί σας. Μπορείτε να τους φορέσετε ως κοσμήματα, να τους βάλετε στην τσέπη σας ή να τους έχετε μαζί σας σε μια θήκη. Με αυτόν τον τρόπο, ο κρύσταλλος θα είναι πάντα μαζί σας, δημιουργώντας μια προστατευτική ασπίδα γύρω σας.

*Τοποθετήστε τον κρύσταλλο στο περιβάλλον σας:

Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε τον κρύσταλλο στο περιβάλλον σας, όπως το σπίτι ή το γραφείο σας. Με αυτόν τον τρόπο, ο κρύσταλλος θα βοηθήσει στην εξουδετέρωση της αρνητικής ενέργειας, δημιουργώντας μια προστατευτική ασπίδα γύρω σας.

*Διαλογιστείτε με τον κρύσταλλο:

Ο διαλογισμός με έναν κρύσταλλο μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση των προστατευτικών του ιδιοτήτων. Καθίστε σε ένα ήσυχο μέρος και κρατήστε τον κρύσταλλο στο χέρι σας. Οραματιστείτε μια προστατευτική ασπίδα γύρω σας και αφήστε τον κρύσταλλο να απορροφήσει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια.

*Χρησιμοποιήστε τον κρύσταλλο σε ένα πλέγμα (grid) :

Τα πλέγματα κρυστάλλων είναι ένας ισχυρός τρόπος για να ενισχύσετε την ενέργεια των κρυστάλλων. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πλέγμα χρησιμοποιώντας τους κρυστάλλους που αναφεραμε παραπάνω, τοποθετώντας τους σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο. Με αυτόν τον τρόπο, οι κρύσταλλοι θα συνεργαστούν για να δημιουργήσουν μια ισχυρή προστατευτική ασπίδα.

Oι ενεργειακοί βαμπιρ μπορεί να είναι απίστευτα εξαντλητικοί και να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην πνευματική και συναισθηματική σας ευημερία. Είναι σημαντικό να τα εντοπίσετε και να λάβετε μέτρα για να προστατευτείτε από την αρνητική τους επιρροή. Θέτοντας όρια, ασκώντας αυτοφροντίδα και περιτριγυρίζοντας τον εαυτό σας με θετικούς ανθρώπους, μπορείτε να προστατευτείτε από τους ενεργειακούς βρικόλακες και να διατηρήσετε την ενέργεια και τη ζωτικότητά σας.

Ποιά είναι η Natalie Rogers

Η Nάταλι Ρότζερς είναι πνευματική σύμβουλος (Spiritual Coach) με ιδιαίτερο ταλέντο στο να προσεγγίζει τις ενέργειες των ανθρώπων, να τις διαβάζει και να τους βοηθά να θεραπεύονται. Ως Πνευματικός σύμβουλος, έχει στόχο να μεταμορφώνει ζωές βελτιώνοντας τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι λειτουργούν σε ένα βαθύτερο και πνευματικό επίπεδο. Η Nathalie έχει την ικανότητα να αποκαλύπτει τον σκοπό της ζωής σας μέσω των μεταφυσικών και μέντιουμ ικανοτήτων της και μπορεί να σας βοηθήσει να απομακρύνετε τυχόν συναισθηματικά εμπόδια και ενέργειες που μπορεί να σας κρατούν συναισθηματικἀ μπλοκαρισμενοι.

Το μοναδικό της χάρισμα της επιτρέπει να παρέχει ένα βαθύ επίπεδο κατανόησης του σκοπού της ζωής σας και μπορεί να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στις προκλήσεις που συνοδεύουν την προσωπική ανάπτυξη και μεταμόρφωση.

www.femmetarot.com

Stay tuned καθώς στο επόμεν

eLuminary Shop

**Το κατάστημα κρυστάλλων μας www.eluminaryshop.gr, σας παρέχει υψηλής ποιότητας κρυστάλλους,  από όλο τον κόσμο καθώς κοσμήματα και κεριά (δική μας παραγωγής). Κάθε κομμάτι επιλέγεται από  εμάς για να διασφαλιστεί η αυθεντικότητα και η υψηλότερη ποιότητα.

IG: @eluminaryshop

FACEBOOK: https://www.facebook.com/eluminary

TikTok: @eluminaryshop

You may also like