Think, create and make your dreams come true…

Ας πούμε ότι βρίσκομαι σε αυτή τη φάση της ζωής μου τον τελευταίο μήνα και με κάνει να είμαι σε υπερένταση, υπερδιέγερση κι ανυπομονησία!

Ιδέες, σκέψεις, συζητήσεις αναλύονται συνεχώς και στόχος; πώς θα πραγματοποιηθούν  και θα πάρουν σάρκα και οστά. Όχι μόνο όσον αφορά στο site (φυσικά αυτό είναι σε προτεραιότητα) αλλά και για τόσα άλλα projects που μας απασχολούν. Παρατηρώ ότι οι πολλοί γύρω μας προσπαθούν να δουν το 2017  με μια πιο θετική ματιά και να δημιουργήσουν όμορφα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα, στην σχέση, στην οικογένεια. Και βρίσκω υπέροχη αυτή την πιο αισιόδοξη αύρα να αιωρείται και να βλέπεις περισσότερα χαμόγελα και διάθεση για δημιουργία, παραγωγικότητα, όνειρα κι έρωτα..

Ναι, βλέπω γυναίκες κι άνδρες -μετά την Πρωτοχρονιά- να έχουν την διάθεση να ξανανιώσουν τον έρωτα, να μπουν στην διαδικασία να δεθούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με κάποιους ανθρώπους. Να ξεπεράσουν αυτή την φάση της μονοτονίας,της στατικότητας και της μοναχικότητας. Δεν είναι θετικό; Ειδικά όταν  πρόκειται για νέους , πετυχημένους  ανθρώπους  με μυαλό-που έχουν φάει “χαστούκια” από προηγούμενες σχέσεις και παρόλα αυτά (αφού έκαναν την ενδοσκόπησή τους) να είναι έτοιμοι να ανοιχτούν, ίσως όχι να βγουν τελείως από την ασφάλεια του “σπιτιού” τους, αλλά να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό από τα μέχρι τώρα δεδομένα τους.

Γενικότερα βλέπεις πιο open minded πλέον ανθρώπους -και των δύο φύλων- να ρισκάρουν και να γίνονται cool και easy going προκειμένου να προσεγγίσουν και να γοητεύσουν τον άλλον. Χρησιμοποιούν το μυαλό τους και ένα ιδιαίτερο εγκεφαλικό παιχνίδι, γίνονται δημιουργικοί, πιο ιπποτικοί ( ή πιο ρομαντικοί) σεβόμενοι τους κανόνες του φλερτ. Α, και πιο κτητικοί καμιά φορά… Αυτό που είχε εκλείψει το τελευταίο διάστημα.. Το “ψεκάστε, σκουπίστε…σας ξεχάσαμε” το συναντάς πιο σπάνια, ακόμα κι αν ο απώτερος στόχος δεν είναι η ρομαντική κατάληξη. Όμως τους βλέπεις και σε παρασύρουν  σε μία διαδικασία να φλερτάρεις και να ενεργοποιήσεις ξεχασμένες μεθόδους που είχες καταχωνιάσει στο παρελθόν… Και δεν είναι κακή αυτή η προοπτική!

Στον επαγγελματικό τομέα πάλι,  βλέπεις να αναγνωρίζεται η προσπάθεια  να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου και να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου…

Και στο κάτω-κάτω της γραφής, τι είναι το πιο σημαντικό; Να κοιμάσαι ήρεμος το βράδυ ότι προσπάθησες και ότι ήσουν σωστός απέναντι στον εαυτό σου και στους άλλους.

Να χαμογελάτε…κάνει καλό στην υγεία και είναι μεταδοτικό!!!! 

Κατερίνα Μαντά

Η πηγή έμπνευσης του σημερινού editorial. Thank u G.

Περιμένουμε τις δικές σας ιστορίες….Εμείς το μόνο που θέλουμε από εσάς είναι να μιλάτε με εμάς και για εμάς….
Να μας διαβάζετε και να μας στέλνετε ιδέες για νέες έρευνες και ιστορίες!
Πείτε μας ποιόν θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα, ποιες συνταγές θέλετε να μάθετε, ποια μυστικά ομορφιάς
θέλετε να σας αποκαλύψουμε, για ποια δίαιτα χρειάζεστε πληροφορίες και ποιόν τομέα της ψυχολογίας θέλετε να αναλύσουμε!

Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για το δικό σας site!

Υ.Γ. Μπορείτε να μας γράφετε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας, αλλά και τις δικές σας ιστορίες στο προσωπικό μου mail  katerina_manta@hotmail.com

Επίσης μπορείτε να μας ακολουθείτε στους λογαριασμούς μας στα social media:

twitter : @k-maggr,
instagram ως @thekmagazine
facebook:  k-mag.gr στο http://www.facebook.com/kmaggr

You may also like