Θέλω απλά… αγάπη!, από την Αντιγόνη Αδαμοπούλου

Happy new year 2015 written with Sparkling figuresΠρώτα απ’ όλα ας ξεκαθαρίσουμε τι ακριβώς είναι η ΑΓΑΠΗ.

ΑΓΑΠΗ είναι…

η γνωστή και πολύ αγαπημένη ταινία δια χειρός Richard Curtis!

τα πρωινά που πίνω καφέ με την αδερφή μου και «σουσουμιάζουμε»! Απλοϊκό για κάποιους, αλλά για μένα δεν υπάρχει καλύτερο από τη συντροφιά της γυναίκας που για μένα είναι αδερφή, μητέρα και φίλη, κι όλα αυτά σε ένα!

οι υπερπροσπάθειες του πατέρα μου για να με βοηθάει σε ό,τι του ζητάω.

… η σκανδαλιάρικη αγκαλιά του ανιψιού μου. Γιατί μετά τα νάζια του τύπου «άσε με, όχι άλλες αγκαλιές», στη συνέχεια διεκδικεί με το δικό του τρόπο την απόλυτη αφοσίωσή μου στο παιχνίδι μαζί του!

οι φίλες μου που με ανέχονται και μ’ αγαπούν και που ξέρω πως, ακόμη κι όταν τους εκνευρίζω, έχουν πάντα ανοιχτά τα αυτιά τους για να με ακούνε και χέρια για να με στηρίξουν όταν χρειαστώ!

Απολογισμός 2014 10η απίστευτη επιμονή ενός καλού φίλου να ρίχνει τα τείχη που χτίζω γύρω μου όταν δεν είμαι καλά. Μπορεί κάποιες στιγμές να θέλω να τον… αρχίσω στα χαστούκια (αν διαβάζεις αυτές τις γραμμές λογικά γελάς και σκέφτεσαι «σκασμένο!») όταν στέκεται από πάνω μου και κάθε τρεις και δύο ρωτάει «τι έχεις, Άντι;» αλλά ταυτόχρονα τον ευγνωμονώ για αυτό του το πείσμα! Κι ας μην του το λέω συχνά…!

Και να σκεφτείτε πως αυτά είναι μόνο λίγα απ’ όσα θα μπορούσα να πω!

Φυσικά ο καθένας σας μπορεί να συμπληρώσει κατά το δοκούν τις δικές του απόψεις για το τι είναι ΑΓΑΠΗ μετά από τα αποσιωπητικά. Αλλά νομίζω πως πάνω κάτω το νόημα το πιάσατε, φίλοι μου!

Η χρονιά που πέρασε είχε και τις καλές και τις κακές στιγμές της. Για κάποιο λόγο, όταν κάθισα να τις μετρήσω όλες αυτές τις στιγμές, υπεράριθμες βγήκαν οι όμορφες. Ίσως επειδή φέτος δέχτηκα τόση πολλή ΑΓΑΠΗ  από την οικογένεια και τους φίλους μου, που έκαναν τις δύσκολες στιγμές να μοιάζουν με κακό όνειρο που ξεθώριασε. Ή που, έστω, δε με φοβίζουν πια.

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε την τελευταία μέρα του χρόνου να γιορτάζω και τα γενέθλιά μου. Είναι, δηλαδή,  σα να συνδυάζονται οι επιθυμίες μου για τη νέα χρονιά με την ευχή που είθισται να κάνουμε όλοι μας όταν σβήνουμε τα κεράκια των γενεθλίων μας. Θα σας πω, λοιπόν, τι ζήτησα εγώ για τη νέα χρονιά όταν έκανα «ΦΟΥ!» τα δικά μου κεράκια:

Εύχομαι ΥΓΕΙΑ. Γιατί – κακά τα ψέματα – όταν έχουμε την υγεία μας, μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε όλα.

d8b38cfa33854410f5f82cfd5426897bΟι πιο πολλοί ζητούν πλούτο κι οι ελεύθεροι να τους βρει ο χρόνος… διπλούς! Εγώ απλά ευχήθηκα να με ευλογήσει με αυτά η νέα χρονιά όταν κι όπως πρέπει.

Κυρίως, όμως, ευχήθηκα η ΑΓΑΠΗ που βίωσα τη χρονιά που μας πέρασε να με συντροφεύει και το 2015. Αν είναι δυνατόν σε ακόμα περισσότερες «δόσεις»!

Φίλες και φίλοι του The K-Magazine, πρώτα πρώτα θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς που και το 2014 αγκαλιάσατε εμένα και τα γραπτά μου.
Σας εύχομαι η νέα χρονιά να σας χαρίσει ΥΓΕΙΑ, τη δυνατότητα να δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται και πολλή, πολλή, ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ!

 

            Καλή, Λαμπερή, Τρυφερή Χρονιά σε όλους σας, φίλοι μου!

 

            Αντιγόνη

You may also like