Μάνος Βροτζάκης : Personal Trainer, μοντέλο & μυαλό… ο συνδυασμός που «σκοτώνει»!

4 Manos VrontzakisΚι όμως υπάρχει αυτός ο συνδυασμός… Ένας γλυκύτατος άνθρωπος, χωρίς ίχνος ψώνιου, που γνωρίσαμε μέσα από τη συνέντευξή του στα MTV Everyday Girls, και μας “κέρδισε”.  Εργάζεται ως personal trainer  σε ένα από τα μεγαλύτερα γυμναστήρια στην Αθήνα και παράλληλα “τρέχει” σε castings για να προωθήσει την καριέρα του. Μέσα από τη συνέντευξή του ανακοινώνει και τη συνεργασία του με το The K-magazine. Μέσα από τη στήλη του, κάθε Δευτέρα θα μας δίνει τις δικές του συμβουλές για ένα υγιές και καλοφτιαγμένο σώμα… για άνδρες και γυναίκες….

The K-magazine: Εργάζεσαι ως personal trainer και ως μοντέλο, ποια είναι η ιδιότητα που σε χαρακτηρίζει περισσότερο;
Μάνος Βροτζάκης:  Μου αρέσουν και τα δύο εξίσου, για αυτό τα συνδυάζω και τα δύο πολύ καλά. Σαφώς το personal training και γυμναστική γενικότερα ειναι κάτι το οποίο έχω σπουδάσει αλλά πιστεύω πως στη ζωή μου το ένα συμπληρώνει το άλλο. Δε ξεχωρίζω κάποιο.

The K-magazine: Θέλεις να μας πεις ποια είναι η  μέχρι τώρα πορεία σου στο modeling?
Μάνος Βροτζάκης:  Εργάζομαι ως μοντέλο δυόμισι χρόνια τώρα. Ξεκίνησα πηγαίνοντας σε ένα πρακτορείο στην Αθήνα να με δούν  απο κοντά, τους άρεσα πολύ και έτσι ξεκίνησαν όλα, σχετικά γρήγορα. Mέχει τώρα  έχω συνεργαστεί με πολλόυς Έλληνες και ξένους σχεδιαστές μόδας, όπως και editorial μόδας σε διάφορα περιοδικά.

The K-magazine: Ποια ήταν η πιο σημαντική συνεργασία σου μέχρι τώρα;
Μάνος Βροτζάκης:  Η πιο σημαντική συνεργασία μου μέχρι τώρα ήταν όταν είχα βρεθεί στο Μιλάνο και είχα δουλεψει για τον ιταλικό οίκο Brunello Cuccineli.

The K-magazine: Τι είναι αυτό που σου αρέσει στο modeling … έχεις κάποιο στόχο;
Μάνος Βροτζάκης:  Το modeling μου αρέσει αρχικά γιατί μου δίνει τη δυνατότητα να έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους που δουλεύουν στο χώρο της μόδας αλλά και επειδή  συμβαίνει κάτι το μαγικό όταν ανεβαίνω στη πασαρέλα ή όταν φωτογραφίζομαι.  Στόχος μου είναι βασικά να εξελίσσομαι και να κάνω δουλειές όλο και ανώτερου επιπέδου.

The K-magazine: Αλήθεια τώρα… ως άνδρας, όχι μόνο στην πασαρέλα,  προτιμάς τα πολύ αδύνατα κορίτσια ή θα ήθελες να έχει και “πιασίματα” ;
Μάνος Βροτζάκης:  Θα σου πω αλήθεια… Μου αρέσει ενα fit – προσεγμένο σώμα αλλά σε καμία περίπτωση το πολύ πολύ αδύνατο σώμα.

1 manos vrontzakisThe K-magazine: Πόσο σε βοηθά η αναγνωρισιμότητα στην καθημερινότητά σου;
Μάνος Βροτζάκης:  Με έχει βοηθήσει σε πολλούς τομείς, και στη δουλειά μου αλλά και στη ζωή μου γενικότερα. Απο την άλλη πιστεύω πως χρείαζεται ιδιαίτερη μεταχείριςη για να κρατούνται οι ισσοροπίες. Δέχομαι πολλά θετικά μηνύματα κατά καιρούς και αυτό με χαροποιεί.

The K-magazine: Μοντέλο , personal trainer…. είναι ο συνδυασμός που “σκοτώνει” στο αντίθετο φύλο;
Μάνος Βροτζάκης:  Το να εργάζεσαι ως μοντέλο σίγουρα έχει την θετική του ανταπόκριση στο αντίθετο φύλο πόσο μαλλον όταν συνδυάζεται με τη γυμναστική και δή με το να γυμνάζω εγώ κόσμο. Η αλήθεια είναι πως όταν με ρωτάνε με τί ασχολούμαι η πρώτη απάντηση που παίρνω ειναι: ο συνδυασμός που “σκοτώνει” (γέλιο) .

The K-magazine: Οι σχέσεις -οι διαπροσωπικές- και με τα δύο φύλα πώς είναι για έναν νέο άνθρωπο σήμερα;
Μάνος Βροτζάκης:  Οι διαπροσωπικές σχέσεις νομίζω πως όλο και βελτίωνονται ανάμεσα στους ανθρώπους αλλά ακόμα περισσότερο στη νέα γενιά η οποία είναι πιο ανοιχτή στο να γνωρίσει νέους ανθρωπους, και των δύο φύλων. Άλλωστε, το μόνο που μένει τη σημερον ημέρα ειναι οι διαπροσωπικές καλές μας σχέσεις.

The K-magazine: Ως γυμναστής πιστεύεις και στον υγιεινό τρόπο ζωής. Τι πιστεύεις ότι πρέπει να κάνει μία γυναίκα σήμερα για να διασφαλίσει μία καλή φυσική κατάσταση;
Μάνος Βροτζάκης:  Αυτό που θα ήταν καλό να κάνει μια γυναίκα σήμερα, εργαζόμενη, μητέρα αλλα και με οποιαδήποτε άλλη ιδίοτητα είναι να γυμνάζεται σε λογικά πλαίσια αφιερώνοντας πολύ λίγες ώρες μέσα στην εβδομάδα της και να σκεφτεί τί τροφές είναι αυτές οι οποίες θα της δώσουν ενέργεια και χρήσιμα για τον οργανισμό της συστατικά. Έτσι, πολύ απλά μπορείτε όλες σας να ακολουθείτε έναν ισορροπημένο υγιεινό τρόπο ζωής

The K-magazine: Εισαι από την Κρήτη. Ποιο είναι το κλασσικό χαρακτηριστικό των Κρητικών που έχεις κι εσυ;
Μάνος Βροτζάκης:  Το πείσμα μου θα έλεγα και η δυναμικότητα μου!

[vsw id=”x16a96y” source=”dailymotion” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

The K-magazine: Και πάμε στην ιδιότητα σου ως γυμναστής… Ξεκίνησες για πρωταθλητισμό στην κολύμβηση και μετά;
Μάνος Βροτζάκης:  Ξεκίνησα ως κολυμβητής, έκανα για πολλά χρόνια πρωταθλητισμό, και στη συνέχεια μπήκα στην Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών οπου και εκεί καθημερινά γυμναζόμουν λόγω των αθλητικών μαθημάτων και πλέον  την αγάπη μου για τον αθλητισμό την έχω κανει επαγγελμα. Αυτή τη στιγμή εργάζομαι ως Personal Trainer.

3 Manos VrontzakisThe K-magazine: Σίγουρα ανεξάρτητα από τις σπουδές σου στη Γυμναστική Ακαδημία, η κολύμβηση είναι αυτή που διαμόρφωσε το εντυπωσιακό σου σώμα;
Μάνος Βροτζάκης:  Χαχα σε ευχαριστω καταρχην, Κατερινα. Ναι, θα έλεγα ότι η κολύμβηση σε πολύ μεγάλο βαθμό διαμόρφψσε την όλη “κατασκευή” του σώματος. Γιατί το κολύμπι βοηθά στη σωστή ανάπτυξη του σώματος του παιδιού και επίσης γυμνάζει αρμονικά όλο το σώμα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα στους νέους γονείς για τα παιδιά τους. Από την άλλη, εξακολουθώ να γυμνάζομαι σε καθημερινή βάση, χωρίς να επαναπύομαι.

The K-magazine: Πες μας για το TRX που ειδικεύεσαι…χωρίς να μας αποκαλύψεις όλα τα μυστικά..
Μάνος Βροτζάκης:  Το TRX είναι ένας νέος τρόπος να γυμνάζεται κανείς πολύ διασκεδαστικός και καθόλου βαρετός, καθώς μπορεί κάποιος να συνδυάσει αερόβια άσκηση και ενδυνάμωση ή συσφιξη(αναλόγως το ασκησιολόγιο) μαζί. Είναι τόσο αποτελεσματικό που και εγω ο ίδιος γυμνάζομαι με αυτούς τους δυο απλούς ιμάντες. Πλέον το πιο απλό είναι και το πιο αποτελεσματικό.

The K-magazine: Πόσο σε  έχει επηρεάσει η κρίση;
Μάνος Βροτζάκης:  Όπως όλους μας. Με έχει επηρεάσει αρκετά. Σκέφτομαι διπλά αν θα αγοράσω κάτι, και σίγουρα θα ψάξω για ευκαιρίες ή προσφορές. Απο την άλλη όμως θα επενδύσω στον εαυτό μου κάτι που πρέπει να κάνουμε όλοι μας. Πχ. Θα γυμναστώ σωστά, θα πάω ένα ωραίο ταξίδι κλπ.

The K-magazine: Τι να περιμένουμε από σένα για αυτόν τον χειμώνα; Τι σχέδιά σου ποια είναι;
Μάνος Βροτζάκης:  Σίγουρα κάτι καλό θέλω να πιστεύω και σίγουρα θα τα λέμε και μαζί κάθε Δευτέρα που θα σας δίνω συμβουλές αλλά και διάφορα άλλα μυστικά μέσα απο τη στήλη μου στο The K-magazine.

Μπορείτε να τον βρείτε στο facebook, instagram

You may also like