Πώς διαχειριζόμαστε τη σημερινή Πανσέληνο;

Βρισκόμαστε σε μια μεταβατική, ενεργειακά περίοδο, και αυτή η Πανσέληνος, στις 09/03, επιστρέφει πίσω στον καθένα μας, δημιουργώντας ερωτήματα, βαθιά συναισθήματα και μια πιο έντονη, σε σχέση με άλλες περιόδους, προσκόλληση με την ατομικότητα μας.
Αναρωτήσου όμως:
πώς συμμετέχεις προσωπικά στην εξέλιξη της συλλογικής συνείδησης;
Χρειάζεται να βρεις το πάθος και την επιθυμία της καρδιάς σου. Το να υπηρετείς έναν υψηλό σκοπό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψεις το πάθος σου. Στην πραγματικότητα, είναι απαραίτητο να βιώνεις το πάθος σου γιατί είναι κάτι που ωφελεί όλους.
 Νιώσε τη χαρά όταν μοιράζεσαι τη δύναμή σου με τους άλλους, αντί να τη κρατάς κρυφή.
 
Full Moon Journaling & Rituals
⊹ Δημιούργησε ιερό χώρο ανάβοντας κεριά, καίγοντας φασκόμηλο και αιθέρια έλαια, όπως μύρο, κυπαρίσσι και δεντρολίβανο.
 
⊹ Βγάλε στην επιφάνεια και μοιράσου με πρόσωπα που σε εμπνέουν τους φόβους σου καθώς και τα πιστεύω σου για την ιερή θηλυκότητα σου.
Από πού προέρχονται αυτοί οι φόβοι; Αναγνώρισε τις σκέψεις σου και πως αυτές συνδέονται με την πατριαρχική υπεροχή, πάρε μερικές βαθιές συνειδητές αναπνοές και υπενθύμισε στον εαυτό σου ότι είσαι ασφαλής και μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα.
 
⊹ Τι είναι αυτό που νιώθεις ότι δεν χρειάζεσαι; Κλείσε τα μάτια, βάλε τις παλάμες στην λαρδιά, παρατήρησε την αναπνοή και άσε την διαίσθηση να σε οδηγήσει στην απάντηση. Να είσαι γενναία και να αποδεχτείς την πρώτη σκέψη που θα έρθει στο μυαλό. Αυτό είναι που χρειάζεται να απελευθερώσεις.
 

Full Moon Blessings

by Lalita ( Η Lalita δημιουργήθηκε για να προσφέρει θηλυκά Blissful Retreats, εμπειρίες και ταξίδια σε γυναίκες που αναζητούν το εξαιρετικό. Περισσότερες πληροφορίες εδώ)

You may also like