“Σβήνοντας το πρώτο κεράκι”, από την Αντιγόνη Αδαμοπούλου

Happy_1st_b-day

Τα πρώτα γενέθλια είναι η πιο μεγάλη γιορτή για τον άνθρωπο. Θα μου πείτε «καλά, εσύ θυμόσουν τι έκανες όταν έσβηνες κεράκι στα πρώτα σου γενέθλια;»!

Όχι, βρε, παιδιά! Σίγουρα κανείς μας δε θυμάται στιγμές από τη βρεφική του ηλικία. Μάλιστα το πιο πιθανό όλοι μας να είχαμε και βοήθεια στο «φου!» του κεριού.
Μπορώ όμως, να μιλήσω – αρχικά – για το αίσθημα της συγκίνησης όταν έβλεπα τον ανιψιό μου να κοιτάει με περιέργεια την πρώτη του τούρτα γενεθλίων. Τα ματάκια του περιεργάζονταν πότε την εντυπωσιακή τούρτα που είχαν διαλέξει η μαμά του κι ο μπαμπάς του και πότε το κεράκι που περίμενε να υποδεχτεί το φύσημα.

Ήταν μία αίσθηση μαγική, να βλέπω πως το «γατάκι» που πήρα στην αγκαλιά μου δύο μέρες αφότου γεννήθηκε είχε πλέον γίνει ολόκληρος ανθρωπάκος.
Κάπως έτσι νιώθω και τώρα, μια που το The K-Magazine σβήνει το πρώτο του κεράκι από τη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του στα παράθυρα των browser μας. Νιώθω χαρούμενη που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας, και που από το Δεκέμβριο που με «υιοθέτησε» η Κατερίνα, η «μαμά» του The K-Magazine, όλη η ομάδα μ’ έκανε να νιώσω σε ελάχιστο χρόνο ευπρόσδεκτη. Και μπορεί να μην κατάφερα να συμμετάσχω σ’ ένα live meeting ακόμα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως παράτησα την ιδέα.

1st_candleΑπολαμβάνω το όποιο «τρέξιμο» συνεπάγεται η ανάπτυξη αυτού του διαδικτυακού «παιδιού» και χαίρομαι που η διάθεση όλων μας συμβάλλει ώστε μέσα από κάθε κείμενο να γινόμαστε όλοι, συντάκτες κι αναγνώστες, πιο αισιόδοξοι.
Χρόνια σου πολλά, The K-Magazine! Εύχομαι να συνεχίσεις να κρατάς συντροφιά στους διαδικτυακούς μας φίλους, και να κάνεις αυτήν την παρέα μέρα με τη μέρα ακόμα μεγαλύτερη!

You may also like