4 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Καταλαβαίνουμε ότι όλες οι μέρες δεν είναι εύκολες και κάποιες είναι αυτές που μας κάνουν να προβληματιζόμαστε, να σκεφτόμαστε διπλά και τριπλά ενώ οι αρνητικές σκέψεις κάνουν όλο και πιο συχνά την εμφάνισή τους. Στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε την κατάσταση, να αλλάξουμε κατεύθυνση και να ακολουθήσουμε πιο θετικά vibes!

Σκέψου θετικά και…

1. Θα πολλαπλασιάσεις τα κίνητρά σου

Η θετική σκέψη θα σε βοηθήσει να πετύχεις όνειρα και στόχους, ενώ η εκπλήρωσή τους θα γίνει με πιο ήπιο και αισιόδοξο τρόπο. Το κίνητρο, είναι ένα από τα πιο σημαντικά γνωρίσματα που όλοι μας πρέπει να έχουμε, γιατί μας ωθεί, μας ενθαρρύνει και στο τέλος ξεπερνάμε τυχόν εμπόδια και δυσκολίες. Ένα θετικό πλαίσιο σκέψης αυξάνει, πολλαπλασιάζει το κίνητρό μας να πετύχουμε και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.

2. Θα βελτιώσεις τις σχέσεις σου

Όταν σκέφτεσαι θετικά και το επικοινωνείς στους άλλους, τότε ενδέχεται να βελτιώσεις όλες τις σχέσεις σου. Οι άνθρωποι τείνουν να έλκονται από θετικούς ανθρώπους και να διατηρούν μια απόσταση από εκείνους που έχουν αρνητική σκέψη. Όταν είσαι θετικός, δίνεις χαρά, διοχετεύεις καλή ενέργεια και ‘’ενεργοποιείς’’ το περιβάλλον σου να νιώσει παρόμοια συναισθήματα ή να κάνει ανάλογες σκέψεις με εσένα. Θετικές, μην ξεχνιόμαστε!

3. Θα αποκτήσεις περισσότερη αυτοεκτίμηση

Η στάση και ο τρόπος που σκεφτόμαστε έχουν να κάνουν με το πως αισθανόμαστε για τον εαυτό μας. Αν υιοθετήσεις μια θετική στάση και γενικότερα αντιμετωπίζεις τα πάντα πιο θετικά, τότε θα αποκτήσεις περισσότερη αυτοεκτίμηση. Αγάπησε τον εαυτό σου, βρες τα θετικά σου στοιχεία και επικοινώνησε τα στους γύρω σου. Όταν είσαι καλά με εσένα, τότε μόνο θα μπορείς να βλέπεις και τους άλλους πιο θετικά!

4. Θα είσαι πιο ευτυχισμένη

Μια θετική στάση μπορεί να ‘’ξυπνήσει’’ την ευτυχία. Όλα είναι θέμα στάσης. Ό,τι και αν θέλεις να πετύχεις αν δεν έχεις ‘’θετικά γυαλιά’’ δύσκολα θα καταφέρεις κάτι και θα είσαι πραγματικά ευτυχισμένη. Η ευτυχία δεν εξαρτάται από εξωτερικούς παράγοντες, βρίσκεται μέσα μας αρκεί να το αντιληφθείς. Απόκτησε θετικά vibes και θα δεις πως η ευτυχία θα σε επισκέπτεται περισσότερο!

Photo credits:   @tezza/ instagram

You may also like