ΟΙ 4 ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ…

Επειδή τελευταία ακούω πολλά για χωρισμούς ή για τους “υπέροχους” τρόπους που επέλεξαν κάποιοι να ανακοινώνουν την απόφασή τους να χωρίσουν στο “άλλο τους μισό”, σκέφτηκα να βρω τους 4 χειρότερους τρόπους για να το κάνετε. Μπορεί με αυτές τις τακτικές να γλιτώνετε τα “δράματα”, αλλά πιστέψτε με, δίνετε ακόμα έναν λόγο για να μιλήσει η/o (μέλλουσα/ μέλλων) πρώην σας αρνητικά για εσάς.

Ακόμα κι αν δεν ξέρετε πώς να του/ της το πείτε γιατί υποτίθεται δεν θέλετε να τον/την πληγώσετε… τουλάχιστον επιλέξτε μία αξιοπρεπή  για να μην γελοιοποιηθείτε. Φυσικά η πιο cliche  έκφραση είναι “Δεν φταις εσύ..φταίω εγώ! Είσαι απλά πολύ καλός για μένα, σίγουρα θα βρεις κάποιον που να σου αξίζει περισσότερο” και η δεύτερη στη σειρά “Μπορεί να χωρίζουμε όμως θα σε  έχω στην καρδιά μου και θα μείνουμε καλοί φίλοι!” (Sorry, αλλά φίλους και γνωστούς έχουμε από μόνοι μας, δεν χρειάζεται να χωρίσουμε για να αποκτήσουμε ακόμα έναν, που θα έχουμε και δυσάρεστες αναμνήσεις)

Αν όμως αυτό δεν σας αρκεί, διαβάστε παρακάτω ποιοι είναι οι χειρότεροι τρόποι χωρισμού ώστε να μπορέσετε να τους αποφύγετε!

1. Μέσω social media

Δεν υπάρχει χειρότερος τρόπος από το να χωρίσεις γράφοντας σχόλιο στον/στην σύντροφό σου στο facebook ή στο instagram. Ή ξαφνικά να τον μπλοκάρεις από αυτά, χωρίς καμία εξήγηση.

2. Μέσω SMS ή viber/ what’s up

Όλοι σχεδόν έχουμε ζήσει τον χωρισμό μέσω μηνύματος. Από το “Ας το συζητήσουμε κάποια άλλη στιγμή” και να επέλθει εξαφάνιση, έως το “Αποφάσισα να προχωρήσω μόνος”, ενώ ένα 24ωρο πριν προσπαθούσε με οποιοδήποτε τρόπο να σας συναντήσει και να εκφράσει το “πάθος” του!

Απαράδεκτο, πρέπει να αντιμετωπίζουμε ότι δε μας αρέσει κατάματα. Πραγματικά όποιος το κάνει… ειλικρινά δεν άξιζε την προσοχή σας!

3. Μέσω τηλεφώνου

Λάθος τρόπος, γιατί οφείλεις να δώσεις μια εξήγηση από κοντά. Είναι δεκτό, μόνο αν μιλάμε για σχέσεις εξ αποστάσεως που δεν υπάρχει η δυνατότητα συνάντησης στο άμεσο μέλλον.

4. Μέσω τρίτων

Να έχεις πει σε γνωστούς και φίλους ότι έχεις χωρίσει, να το ξέρουν όλοι οι άλλοι και ο ενδιαφερόμενος να το μάθει τελευταίος.

Φυσικά υπάρχει πάντα το αμίμητο από το Sex and the City, ο χωρισμός μέσω post it! Τραγικό…

Και θα συμπληρώσω ότι όταν παίρνεις την απόφαση να χωρίσεις ή “να απομακρυνθείς” από τον σύντροφό σου είτε του ενός μηνός είτε των τελευταίων χρόνων, έχε τα κότσια να τον κοιτάξεις στα μάτια για να το ανακοινώσεις και να πάρεις το μερίδιο της ευθύνης που σου αναλογεί. Σε κανέναν χωρισμό πότε δεν φταίει μόνο ο ένας. Δύο ήσασταν σε αυτή τη σχέση! (οκ καμιά φορά και 3!)

Πηγή

Featured image: freepik.com/@freepik

You may also like