Η δύναμη της γυναίκας

Ημέρα της Γυναίκας.  Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να την γιορτάζει κανείς; Μια γυναίκα εντυπωσιακή, λαμπερή, γυμνασμένη, ερωτεύσιμη, πετυχημένη και που συνεχώς προσπαθεί να εξελίσσεται. Η γυναίκα του σήμερα. Δεν υπάρχουν μαγικά φίλτρα μόνο ρεαλιστικές ιστορίες. Ωστόσο, στην σημερινή εποχή μένουμε στην εικόνα της γυναίκας και πόσο καλά διατηρεί το προφίλ της, ενώ απαιτούνται πολλά περισσότερα αρκετές φορές από εκείνη. Συνειδητοποιούμε πως ενα απο αυτα ειναι πως πρέπει να παραμένει νέα. Είναι κάτι που της επιβάλλεται η άλλες φορές στοχοποιείται, αν δεν ακολουθει τους συγκεκριμένους κανόνες. Παρόλα αυτα, η γυναίκα του σήμερα αποτελεί έμπνευση για κάθε γυναίκα που θέλει ναναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της.

Η ευτυχισμένη γυναίκα

Είναι εκείνη η οποία είναι υπερήφανη για τις επιλογές της και τις διεκδικήσεις της μέσα στο χρόνο. Ουσιαστικά δεν επηρεάζεται από τη γνώμη της κοινωνίας και επιλέγει αυτό που την κάνει εκείνη ευτυχισμένη. Η εικόνα της είναι αυτή που εκείνη πλάθει και νιώθει χαρούμενη μέσα σε αυτή. Δεν επηρεάζεται αρνητικά αν έχει λίγο παραπάνω καμπύλες ή περισσότερα ή λιγότερα κιλά από το φυσιολογικό, αποδέχεται αυτό που είναι χωρίς ψυχαναγκασμούς. Βρίσκει συνεχώς τρόπους για αναζωογόνηση και δεν την απασχολεί αν τα πιο δύσκολα πράγματα την βγάζουν από τηνcomfort zone. 

Επιλογές 

  Τι είναι όμως αυτό που την παρακινεί; Τα καλά νέα είναι πως τα τελευταία χρόνια έμαθε να αναγνωρίζει πολύ καλύτερα τις αναγκες της καθημερινά. Απέκτησε εμπιστοσύνη στον εαυτό της, προσπαθώντας την αυτοβελτίωση και την καλή υγεία είτε είναι έφηβη, γυναίκα, μητέρα. Η αυτοπεποίθηση να δοκιμάζει όλο και περισσότερα πράγματα και να τα επιτυγχάνει είναι το μεγαλύτερο σκαλοπάτι που έχει κατάκτησει. Ο εκσυγχρονισμός της την βοηθά να πηγαίνει συνεχώς σε μεγαλύτερες προκλήσεις, αντιμετωπίζοντας με χαρά την αισιόδοξη πλευρά του εαυτού της. Γίνεται πρότυπο για κάθε νέα γενιά και ορόσημο για ένα καλύτερο μέλλον.

The only choice is to be True to yourself!

Featured image : pexels.com/ @maksim-goncharenok

You may also like