X-mass is here!!! 10+1 Λόγοι για να γυμναστούμε τώρα

3α

Καλημέρα και καλή σας εβδομάδα. Σε δυο μέρες Χριστούγεννα(επιτέλους) και το σημερινό μας θέμα δεν θα μπορούσε να είναι κάτι διαφορετικό από το να σας πω τους 10+1 σημαντικότερους λόγους για να μην αφήσετε τη γυμναστική σας την περίοδο των Χριστουγέννων και ποια τα οφέλη;
Έτσι λοιπόν:από

1) Μας φτιάχνει την διάθεσηVisage souriant aux yeux en forme de cœurSigne OK de la main(περισσότερο). Η άσκηση μας ανεβάζει τα επίπεδα σεροτονίνης, ενός νευροδιαβιβαστή που ελέγχει τη διάθεσή μας επομένως μετά τη γυμναστική μας όλοι αισθανόμαστε μεγαλύτερη ευεξία.

2) Κρατάει σώμα και νου σε φόρμαBiceps contractéAmpoule électrique. Γιατί όπως λέγαν και οι Αρχαίοι Έλληνες νους υγιείς εν σώματι υγιεί και καθόλου άδικα καθώς όταν ασκούμαστε χρησιμοποιούμε σε μεγάλο βαθμό και το μυαλό μας οχι μόνο το σώμα μας.

3) Μειώνει το στρεςVisage souriant bouche ouverte et sueurs froides (κάτι που χρειαζόμαστε όλοι μας). Είναι αλήθεια πως όταν κάποιος γυμνάζεται είναι αφοσιωμένος εκεί και έτσι ξεχνιέται κατά κάποιο τρόπο απ´όλα τα υπόλοιπα που του προκαλούν στρες και άγχος.

4) Μας κάνει να αισθανόμαστε χαρούμενοι και να έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθησηVisage souriant bouche ouverte et yeux souriantsPrincessePouce en haut. Σοβαρά τώρα ποια η ποιος δε φεύγει από το γυμναστήριο χωρίς να βλέπει το σώμα του να έχει καλύτερο σχήμα κάτι που ισχύει!

5) Η γυμναστική μας βελτιώνει στη στάση του σώματός μαςPersonne s’inclinant profondément. Πολλοί αντιμετωπίζουν πρόβλημα στάσης σώματος και ειδικότερα στο πάνω μέρος της πλάτης. Συνεπώς η άσκηση ,και καλύτερα ασκήσεις για πλάτη & βελτίωση της στάσης του σώματος βοηθούν στη βελτίωση της.

6) Αυξάνει την ενέργειά μας & την αντοχή μαςCoureurSigne d’applaudissement. Ειδικά η αερόβια άσκηση αυξάνει και βελτιώνει τη φυσική μας κατάσταση οπότε και η ενέργεια μας είναι σε ανεβασμένα επίπεδα.

7) Μειώνει τα αισθήματα της κατάθλιψηςVisage impassiblePouce en haut.Τη σήμερον ημέρα διάφορα προβλήματα και διάφορα θέματα μας ταλαιπωρούν είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο με σκοπό να μας προκαλούν κάποιο είδος κατάθλιψης. Κάνοντας γυμναστική χαλαρώνεις και σε βοηθά να ξεπεράσεις όλα όσα σε απασχολούν, αντιμετωπίζοντάς τα πιο θετικά.

8) Μας βοηθά στο να αντιστεκόμαστε(το κατά δύναμην) στους πειρασμούς των Εορτών.Visage riant aux yeux souriantsGâteau sabléPlat en cocotteBoîte à repasΕίναι μια καλή λύση να σκεφτείς πως : “τόσος χρόνος στο γυμναστήριο χαμένος”; Οπότε δεν είσαι τόσο επιρρεπής στις χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και έτσι μπορείς να κάνεις καλύτερο self control.

9) Κάνει την ζωή μας πιο διασκεδαστική και συναρπαστική.Pochette surprisePinataΚάτι παραπάνω από 80%των ανθρώπων που γυμνάζονται ακούνε μουσική και έτσι περνάνε πιο όμορφα κατά την διάρκεια που γυμνάζονται, περνάει η ώρα πιο ευχάριστα και στο τέλος της προπόνησης αισθάνονται ότι έχουν διασκεδάσει.

10) Προφυλάσσει τον οργανισμό μας απο τα κρυώματα Visage craintifVisage portant un masque de chirurgien(που κυκλοφορούν πολλά τελευταία). Τους τελευταίους μήνες κυκλοφορούν ιώσεις και λόγω χειμώνα είναι πολύ πιο εύκολο να αρρωστήσει κανείς. Με το να ασκούμαστε συχνά αναπτύσσουμε αντισώματα και κάνουμε τον οργανισμό μας πιο δυνατό ώστε να αντιστέκεται στα μικρόβια-όσο είναι αυτό δυνατόν- και να μας προφυλάσσει από τις αρρώστιες.

11) Βελτιώνει στο μέγιστο τη ποιότητα της ζωής μαςClin d’œil sur visageVisage souriant portant des lunettes de soleilV de la victoire️!!! Τα λόγια είναι περιττά..Όλοι καταλαβαίνετε !!!

Merry Xmas σε όλους- υγεία & αγάπη!

Για οτιδήποτε χρειαστείτε μη διστάσετε να μου στειίλετε στο mail μου [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες για τον Μάνο Βροντζάκη, πατήστε εδώ

You may also like