“Πάει ο Παλιός ο Χρόνος!!”, από την Jasmine Altunyan

jasminΜε μερικές μόνο ώρες να μας χωρίζουν από το 2014, ήρθε η στιγμή να κάνουμε μια ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε. Αλήθεια, εσείς πως περάσατε το 2013; Αν μπορούσατε να κάνετε ένα top 10 γεγονότων, ποιά θα ήταν αυτά; Τι σας έμαθε αυτή η χρονιά;
Κάθε χρόνο, στις 31 του μηνός, κοιτάω την λίστα με τα περσινά New Year’s Resolutions και σβήνω όλα όσα κατάφερα να κάνω. Επίσης γράφω την καινούρια λίστα με τους στόχους που πρέπει να επιτευχθούν μέσα στην νέα χρονιά. Φέτος λοιπόν από την λίστα μου, όπου βρίσκονταν 13 πράγματα που ήθελα να κάνω, κατάφερα να σβήσω μόλις τα 6. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά… αλλά ξέρω πως η φετινή χρονιά, αν και σε θέμα λίστας δεν πήγε καλά, ήταν αυτή που μου έμαθε τα περισσότερα πράγματα.
Το 2013 ήταν μια χρονιά γεμάτη με χαρές και λύπες. Μια χρονιά κατά την διάρκεια της οποίας πήγα να χάσω τον εαυτό μου, καταπάτησα τα “πιστεύω” μου αλλά με την βοήθεια των ανθρώπων που με αγαπάνε κατάφερα να τον ξαναβρώ και να γίνω πιο συνειδητοποιημένη. Και τους ευχαριστώ τόσο πολύ για αυτό!

Φέτος κατάλαβα πως οι φίλοι οι πραγματικοί, σου λένε την ωμή πραγματικότητα ακόμα και όταν πονάει γιατί σ’αγαπάνε και θέλουν το καλό σου, και λόγω αυτού, άφησα, για πρώτη φορά επίσης, πολλούς να “φύγουν” από την ζωή μου και να ακολουθήσουν τον δρόμο τους, ενώ βρήκα ανθρώπους που μου στάθηκαν χωρίς να περιμένουν κάτι.

Επιπλέον κατάφερα να μπω μόνη μου σε αεροπλάνο και να ταξιδέψω και επίσης να ξεπεράσω την κλειστοφοβία μου και να μπαίνω σε ασανσερ (εντάξει δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα εντελώς, αλλά το προσπαθώ χιχιχι). Διάβασα τα βιβλία που ήθελα και άρχισα την συνεργασία μου με το The K-magazine! <3
jasmin3Σε γενικές γραμμές, το 2013 ήταν μια χρονιά απόλυτου χάους και τρέλας, έντασης και πάθους αλλά παράλληλα μια χρονιά, που όταν την κοιτάω σκέφτομαι… ΕΖΗΣΑ!!! Αποφάσισα λοιπόν, από το 2014 να σταματήσω να κάνω λίστες από όπου πρέπει να σβήνω αυτά που έκανα σαν να είμαι προγραμματισμένη και απλά να ζω την κάθε μου ημέρα. Και όσον αφορά τους στόχους, έναν στόχο κάθε μήνα γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει και πως μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα. Κάποιες φορές, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει!

Για το 2014 λοιπόν σας εύχομαι υγεία αρχικά και ύστερα μια καθημερινότητα γεμάτη χαμόγελα, γέλιο, νέες εμειρίες, επιτυχίες, τρέλες, έρωτα και αγάπη!! Πράγματα που θα σας κάνουν να πείτε του χρόνου την Πρωτοχρονιά “WOW! Τα κατάφερα και φέτος!!

Καλή Χρονιά!
Σας φιλώ, Jasmine (Asiko) Altunyan

You may also like