Ανανεωμενο brunch menu για το Matsuhisa Athens

Τα Σαββατοκύριακα στο μαγευτικό κόλπο του Αστέρα Βουλιαγμένης αποκτούν νέο νόημα. Οι λάτρεις της διεθνούς κουζίνας του βραβευμένου Nobu έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το ανανεωμένο brunch μενού του Matsuhisa Athens.

Το Matsuhisa Athens είναι έτοιμο να μυήσει τους επισκέπτες σε ένα μοναδικό brunch experience… Κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 13.30 το μεσημέρι, μέχρι νωρίς το βράδυ. Η διαχρονική ποιότητα του Matsuhisa Athens αποτυπώνεται στο νέο brunch μενού που έχει επιμεληθεί ο Head Chef της ζεστής κουζίνας του εστιατορίου, Θωμάς Κουράκος. Πρωταγωνιστούν signature και brunch oriented πιάτα. Συναντούν, όμως, το ιαπωνικό στοιχείο στο sushi bar του brunch, που φέρει την υπογραφή του Executive Chef Τόνυ Βρατσάνου.
Crispy Crab Slider, Wagyu Katsu Sando και Shrimp tempura Udon, είναι κάποια από τα πιάτα του Matsuhisa Athens brunch που θα συναρπάσουν τους λάτρεις της high-end γαστρονομίας. 

Signature cocktails και premium spirits για το brunch

Διατηρώντας τα υψηλά standard ποιότητας που ακολουθεί διαχρονικά, παρουσιάζει signature cocktails και premium spirits που θα συνοδεύσουν ιδανικά τo brunch . Ο Χάρης Γεωργόπουλος, Bar Manager του Matsuhisa Athens, επενδύει σε ιδιαίτερα υλικά και αναπάντεχες συνθέσεις. Παρουσιάζει το classic with a twist Rubicon-με τζιν και λικέρ maraschino, το εξωτικό Picador -με τεκίλα εμπλουτισμένη με κουμκουάτ και σιρόπι βατόμουρο … Και το ιδιαίτερο Shigeru -με ιαπωνικό coconut fat-washed ουίσκι, yuzu bitters και σιρόπι muscovado. Οι wine enthusiasts, θα ανακαλύψουν στο wine room μια λίστα με premium ετικέτες κρασιών που απογειώνουν την εμπειρία.Το άνετο και ζεστό περιβάλλον του Matsuhisa Athens με το τζάκι στο εσωτερικό του εστιατορίου και την ανεμπόδιστη θέα στο υπέροχο γαλάζιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας αποτελεί πλέον ένα ασυναγώνιστο brunch destination.


Matsuhisa Athens

Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη
Brunch @ Matsuhisa Athens: Σάββατο & Κυριακή, από τις 13.30.
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 896 0510
Site: www.matsuhisaathens.com

You may also like