Το cosy περιβάλλον του Matsuhisa Athens με το τζάκι μας περιμένει

Η διαχρονική ποιότητα και οι υψηλές γεύσεις της κουζίνας του Nobu αναδεικνύουν το Matsuhisa Athens ως έναν από τους κορυφαίους χειμερινούς  restaurant προορισμούς στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Το cosy περιβάλλον του Matsuhisa Athens με το τζάκι στο εσωτερικό του εστιατορίου και την ανεμπόδιστη θέα στο υπέροχο γαλάζιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, καθιστά το πολυβραβευμένο εστιατόριοέναν κορυφαίο προορισμό και τη χειμερινή περίοδο για όσους ξεχωρίζουν την υψηλή ποιότητα της Japanese fusion κουζίνας του διάσημου Nobu.

Οι Κυριακές πλέον αναδεικνύονται σειδανικές «Matsuhisa Sundays», καθώς οι λάτρεις του μενού και της φιλοξενίας του MatsuhisaAthensέχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν early lunch κάθε Κυριακή στο αγαπημένο τους restaurant destination. Πέρα από το high-end μενού του Executive Chef Τόνυ Βρατσάνου και του Head Chef της ζεστής κουζίνας, Θωμά Κουράκου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία φέτος τον χειμώνα να απολαύσουν signature cocktails και premium spirits στο ειδυλλιακό περιβάλλον του Umi Bar−του πρώτου bar διεθνώς με την υπογραφή του Matsuhisa.

Food & Wine Pairing Nights

Παράλληλα, φέτος το χειμώνα επιστρέφουν τα Food & Wine Pairings του Νοεμβρίου στο Matsuhisa Athens… Από την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη για τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες. Θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε ένα ξεχωριστό ολοκληρωμένο μενού πέντε αγαπημένων signature πιάτων του εστιατορίου. Φυσικά, συνδυάζοντάς το με τα κρασιά γνωστών παραγωγών του ελληνικού αμπελώνα, στην τιμή των 100€ ανά άτομο. Οι οινοπαραγωγοί που θα συμμετέχουν φέτος στα Food&Wine Pairings του Νοεμβρίου είναι ξεχωριστοί. Κάθε εβδομάδα και διαφορετικοί: Κάναβα Χρυσού Τσέλεπος Σαντορίνη (4/11), Οινοποιείο Δαλαμάρα (11/11), Κτήμα Lacovino (18/11) και Κτήμα Οινοτρόπαι (25/11).

Φυσικά και τη χειμερινή περίοδο, οι λάτρεις της fusion κουζίνας του βραβευμένου Nobu στις περιοχές των Νοτίων Προαστίων, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα αγαπημένα τους πιάτα… Τόσο από την κρύα όσο και από τη ζεστή κουζίνα του Matsuhisa Athens. Μην ξεχνάμε και τα premium cocktails από μία πλούσια Take-out Cocktail List. Καθώς και από την άνεση του σπιτιού τους, με την υπηρεσία Matsuhisa Athens HOME FINE DINING μέσω της υποστήριξης και της αποκλειστικής συνεργασίας με την Spanos Luxury Cars SA, Official Jaguar Land Rover Dealer.

Matsuhisa Athens: Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη

Τηλέφωνο κρατήσεων για το εστιατόριο και παραγγελιών HOME FINE DINING: 210 896 0510

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Σάββατο 19:30-00:30, Κυριακή 13:30-23:00

www.matsuhisaathens.com

Για περισσότερα νέα, ακολουθήστε το Matsuhisa Athens στο Facebook & Instagram

You may also like